Musli 750g 40 % fruta te thata prodhuar ne Gjermani

Theker e tërshërë 28%, stafidhe 27%, grure integral 23%, kornfleks misri, kripë, ekstrakt malti elbi (, copa  bananesh, vaj kokosi, aromë natyrale), copa frutash te thata kajsi, molle, fiq 1%,   pjeshke, mjedër 0,4, luleshtrydhe. Mund të përmbajnë kikirikë, kikirikë, susam, qumësht dhe produkte soje.

Vlerat ushqyese i nënshtrohen produkteve natyrore me luhatje të zakonshme biologjike.  Musli eshte nje  produkt natyral,

Category: