WTM shpk është një kompani me një eksperiencë te gjatë në importimin e artikujve ushqimor dhe distibucionin e tyre në gjithe Shqipërinë.

Qëllimi kryesor i kompanisë sonë ka qene dhe mbetetL “Cilësi e lartë dhe cmim i arsyeshem”

Artikujt ushqimorë importohen kryesisht nga vende Europës (Gjermani, Hollandë, Itali, Poloni, Rumani), Azi (Vietnam, Thailand), Afrikë (Marok) etj.

Aktualisht kompania jonë nëpërmjet rrjetit të distributorëve gjendet pranë klientëve të saj në pothuajse gjithë supermarketet, mini marketet e vendit tonë, si dhe po plotëson kerkesat në rritje të rrjetit HO RE CA (hotel-restorant -catering).

Nje risi e kompanisë sonë është mundësia e blerjeve online të produkteve, për të cilën do të informoheni në rubrikën përkatese. (shporta).