Produktet tona i gjeni në të gjithë Shqipërinë, Ne rrjetin e supermarketeve dhe marketeve: Big Market, Spar, EHW, Xhangolli, Your Market, Anna Market, Marketi Im, Coop, Eco Market, Elkos, Etj.