WTM HAZELNUTS 400g

COKOKREM

Krem cokollate dhe shije lajthie, Permban : sheqer, yndyre bimore, bersi palme, puder hirre(nga qumeshti)yndyre e reduktuar nga kakao puder, (5%), lajthi 2.5%, emulsinozues :lecithin(nga Soja), kripe dhe arome.

Categories: ,