WTM Peshk ton 1705g MERLOS

I prodhuar ne vendet Aziatike sipas standarteve Europiane
Peshku ton eshte  i pasur me acide yndyrore, kalium, vitamine B12, fosfor, selenium dhe është burim i mirë i vitaminës D.
 Në 100 gram racion të peshkut ton do të përfitoni 30 gramë proteinë, por edhe nivele të larta të kaliumit, vitaminës B12, fosforit dhe seleniumit, i cili është një antioksidant i nevojshëm për tiroiden, metabolizmin dhe imunitetin. I pasur me Omega 3 ndihmon organizmin per zvogerimin e kolesteroli, mbron arteriet dhe enet e gjakut

Categories: , ,