WTM Çaj Limoni i granuluar 350g i prodhuar ne Poloni

Permban Vitaminen C dhe ekstrakt limoni e sheqer.

Vitamina C është po aq e rendesishme sa vitamina A kundër plakjes dhe parandalimit të sëmundjeve të lëkurës. Përveç të tjerash, trupi ka nevojë për vitaminë C për të prodhuar kolagjenin në kocka, muskuj dhe enët e gjakut.  Ndihmon zorret per te perthithur mjaft mire hekurin ne gjak.

Categories: , ,