Kornfleks Choco Crisp 750g Prodhuar ne Gjermani

miell orizi (58%), sheqeri, shurupi i glukozës, yndyre e reduktuar e pluhurit tei kakaos (5%), mase kakao(3%), fruktoze, vaj palme, aromatizuez natyror.

Mund te permbaje gjurme kikiriku, arra, produkte te qumeshtit dhe sojes, fara susami.

vlerat ushqyese i nënshtrohen luhatjeve biologjike të zakonshme me produkt natyral

Category: