WTM Djath toast 140g i prodhuar ne Gjermani

100% me origjine shtazore nga kullotat e Piemontes ne veri te italise.

I pasur me kalcium dhe proteina, eshte nje ushqim shume i pershtatshem per femijet.

Categories: ,