Kornfleks Choco’n Roll 750g Prodhuar ne Gjermani

Drithëra (59%), bollgur misri (26%), miell gruri (26%), miell orizi (7%), sheqer, pluhur kakao i reduktuar me yndyrë (6%), vaj palme, dekstrozë, kripë, fruktozë, aromatizues. Mund të përmbajnë kikirikë, kikirikë, susam, qumësht dhe produkte soje.

vlerat ushqyese i nënshtrohen luhatjeve biologjike të zakonshme me produkt natyral

Category: