Kornfleks Choc’n Choco Crisp 250g Prodhuar ne Gjermani

Miell orizi (52%), sheqeri, shurupi i glukozës, yndyre e reduktuar e pluhurit tei kakaos (4%), mase kakao(2%), ekstrakti i maltit të elbit kripë, aromatizuesi natyror. Mund të përmbajnë kikirikë, kikirikë, susam, qumësht dhe produkte soje.

vlerat ushqyese i nënshtrohen luhatjeve biologjike të zakonshme me produkt natyral

Category: