Çaj Kamomil

Permban 100% Kamomil

Lulet e kamomilit janë përdorur për çajra qetësues, dhe për të luftuar ankthin e stresin.

kamomili mund të parandalojë rritjen e nivelit të sheqerit në gjak.

lehtësimin e komplikimeve që sjell sëmundja e diabetit

Categories: ,