Çaj Mali 50g

Permban 100% caj mali

Plot me flavonoidë dhe antioksidant

Ul nivelet e tensionit të gjakut dhe qetësonin enët e gjakut

Lufton Inflamacionin dhe lufton mikrobet

Categories: ,