Çaj jeshil

100% caj jeshil

Janë mbreti i ushqimeve antioksidante

Ulin dëmtimin e ADN-së, duke ndihmuar në mbrojtjen kundër plakjes dhe ndaj tumoreve

Mbrojnë kolesterolin në gjak

Ulin tensionin e gjakut

Ndihmojnë në parandalimin e sëmundjeve të zemrës

Ndihmojnë në funksionimin e trurit dhe në përmirësimin e kujtesës

Përbërësit e boronicave ndihmojnë në luftën kundër infeksioneve urinare

Ndihmojnë në uljen e dëmtimit të muskujve pas stërvitjes

Categories: ,