Domatet, specat djegës, një tufë majdanoz, lëngu i dy limonave dhe vaji i ullirit e transformojnë peshkun ton në një masë të shijshme për të mbushur pitet, krepat ose paninet. Kjo recetë është shumë e shijshme dhe pa yndyrë. Ngroheni peshkun bashkë me përbërësit e tjerë dhe shtrojini në paninen e drekës.