EKLAND Çaj Pjeshkë 350g

Permban Vitamine C dhe extrakt manaferre e sheqer

Efektet e manaferres :

Mrekulli kundër plakjes

rikthen gjallërinë dhe rininë e lëkurës, madje parandalon shfaqjen e rrudhave

 stomak të shëndetshëm,  Kuron gastritin e hepatitin.

Lëngu i manaferrave trajton aneminë

Keto i gjen te firma TEKO ne shqiperi

Categories: ,